Pallets

Pallets

  • Persoonlijk & flexibel
  • Track & Trace
  • Buitenmaatse goederen
  • Rechtstreekse routes

Flexibel en snel pallets versturen

Wij vervoeren alle soorten en maten pallets; van minipallets, halve pallets, europallets, blokpallets tot aan outsize pallets. Bij Koopman Transmission kunnen we snel en flexibel schakelen. Ook deelladingen (LTL, less than truckload), gecombineerde ladingen (CTL, combined truckload) of volle ladingen (FTL, full truckload) kunnen we voor u verzorgen in de Benelux. Ook rijden we voor diverse klanten dedicated routes en rechtstreekse routes.

 

Verzendeenheden

Zwaardere pakketten moeten per pallet vervoerd worden. Ook schadegevoelige goederen worden vaak op een pallet verstuurd om ze te beschermen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we de verschillende verzendeenheden op een rijtje gezet. Zo weet u precies hoe uw producten het beste verzonden kunnen worden.

"

Koopman is echter de enige partij die de flexibiliteit, betrouwbaarheid én snelheid biedt die wij nodig zijn.

Mike Lubben — Goedkopekoffiebekers.nl

Goedkopekoffiebekers.nl is een onderneming die hard groeit met gigantische transportbewegingen per dag. In het verleden hebben we met veel vervoerders gewerkt. Koopman is echter de enige partij die de flexibiliteit, betrouwbaarheid én snelheid biedt die wij nodig zijn. Met name de vaste aanspreekpunten die snel schakelen is een zeer positief punt. Wij zijn zeer tevreden met de prettige samenwerking!

Wij helpen u graag verder

Wilt u een proefzending doen of wilt u graag eerst meer informatie? Wij staan voor u klaar.