Transport gevaarlijke stoffen

Transport gevaarlijke stoffen

  • Persoonlijk & flexibel
  • Track & Trace
  • Buitenmaatse goederen
  • Rechtstreekse routes

Gevaarlijke goederen bezorgen

Gevaarlijke goederen transporteren? Geen probleem. We zorgen voor een deskundig en veilig vervoer en aflevering van uw goederen. Onze chauffeurs hebben het ADR-vakbekwaamheidscertificaat en onze wagens zijn volgens de ADR-normen uitgerust. Weet u niet zeker of uw goederen geclassificeerd worden als gevarengoederen? Als uw goederen een UN-nummer bevatten, dan gaat het om gevaarlijke goederen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor advies.

Richtlijnen ADR

Wilt u gevaarlijke stoffen over de weg transporteren? Bij het transport van ADR-goederen gelden speciale wetten en richtlijnen om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen, waaronder dat vrachtwagenchauffeurs in het bezit moeten zijn van bepaalde certificaten. De gevaarlijke stoffen zijn ingedeeld in verschillende ADR-gevarenklassen. Meer weten? Bekijk hier de richtlijnen voor het transport van ADR goederen.

"

En wat nog belangrijker is, ook onze klanten zijn tevreden.

Daniël Span — Directeur Span Groothandel

Er zijn veel vervoerders, maar slechts enkele die ook ADR-plichtige goederen kunnen vervoeren, Koopman kan dit dus wel. Wij verzenden onze goederen al jaren met Koopman en in die jaren hebben zij zich bewezen als een betrouwbare partner, ook voor ADR-goederen. En wat nog belangrijker is, ook onze klanten zijn tevreden.