Over ons

Over ons

Over Koopman TransMission

Koopman TransMission levert logistiek maatwerk voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen in het Noorden en Zuiden van Nederland. Binnen 24 uur leveren wij pakketten, stukgoed, pallets in vele soorten en maten in Nederland, België en Luxemburg. Bij Koopman TransMission heeft u een persoonlijk contactpersoon die met u meedenkt en met oplossingen komt bij problemen. Naast uw vaste aanspreekpunt heeft u bij ons ook een online portal met realtime inzicht.  Uw klanten worden middels track & trace op de hoogte gehouden van de bezorging van de goederen.

Het netwerk TransMission

De snelle levering, maatwerk en het hoge serviceniveau kunnen wij realiseren door het TransMission samenwerkingsverband. Samen met 17 zelfstandige transport- en distributiebedrijven verzorgen wij dagelijks 12.000 zendingen in Nederland en België. 

Koopman Logistics Group

Koopman TransMission is onderdeel van Koopman Logistics Group. Een vooruitstrevende ondernemer in de logistiek die complete oplossingen biedt in Cargo Logistics en Automotive Logistics. Naast fijnmazig 24 uurs distributie kunnen we u ook helpen met andere logistieke vraagstukken.