Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

17 juni 2021

Duurzaam ondernemen

Koopman TransMission committeert zich aan duurzaamheid. Een gezonde balans tussen People, Planet en Profit is hierin van belang. Respect voor mens en milieu zit in het DNA van Koopman, net als focus op continuïteit.

Driven bij sustainability

"Als familiebedrijf voelen wij de plicht om goed te zorgen voor onze mensen, onze klanten en de wereld om ons heen. Dit zit diep verankerd in ons DNA, in onze missie en visie en de werkwijze waarop we onze commitments dagelijks uitdragen." Duurzaamheid wordt gezien als verantwoordelijkheid als familiebedrijf en werkgever, maar ook als zakelijke partner en vernieuwer in de markt. Een samenwerking met stakeholders maakt een belangrijk deel uit van dezelfde keten: samenwerken om MVO uit te voeren en te waarborgen ligt hierin voor de hand. Elkaar verantwoordelijk houden voor de gezamenlijke impact op People, Planet en Profit door middel van de MVO cyclus: het door herhaling verbeteren dan de inzet en resultaten.

 

Sustainability report 2019 - 2020

Om de twee jaar wordt verantwoording afgelegd door middel van een sustainability report met de belofte om door te gaan met (kilo)meters maken op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het derde sustainability report blikt terug op 2019 - 2020.

Duurzame plichten en ambities

In het sustainability report van 2019 - 2020 zijn stevige fundamentale plichten en ambities gegeven voor Koopman TransMission. "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is nooit af en klaar, dus we gaan door". In 2020-2021 worden er stappen gezet richting een duurzame organisatie.