De Leidinggroothandel Hoogezand

De Leidinggroothandel Hoogezand

"

Door de samenwerking met Koopman TransMission hoeven wij ons geen zorgen te maken over het materieel, chauffeurs en de planning.

Pieter Willem Kruiger — De Leidinggroothandel Hoogezand

Koopman TransMission verzorgt sinds 3 jaar het transport voor De Leidinggroothandel Hoogezand. Het ene dagdeel wordt het transport ingezet voor De Leidinggroothandel Hoogezand, het andere dagdeel wordt gebruikt voor andere opdrachten. Een mooie samenwerking voor beide partijen.

Dedicated transport

De Leidinggroothandel in Hoogezand (onderdeel van Van Ginkel Groep BV) denkt als specialist mee met hun klant; voor elke leidingvraagstuk hebben zij een passende oplossing. Kwaliteit staat voorop in het gehele proces, van begin tot eind. De samenwerking met Koopman TransMission is dan ook een ideaal verlengstuk van hun dienstverlening. Doordat De Leidinggroothandel Hoogezand dedicated transport inzet, rijdt hun visitekaartje nog steeds op de weg en door het vervoer aan te passen op hun specifieke wensen worden de producten goed en veilig vervoert.

 

"

Wij zijn specialist op het gebied van leidingsystemen, niet op het gebied van transport. Dat laten we graag over aan de specialisten, zoals Koopman TransMission.

Michiel van der Stel — De Leidinggroothandel Hoogezand

Ontzorging van transport

"Wij vinden het een groot voordeel dat wij op deze manier een vaste chauffeur hebben die voor ons rijdt. Hij kent de klanten en heeft kennis van onze producten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit tot aan het afleverproces waarborgen en klantgerichte dienstverlening leveren." De Leidinggroothandel Hoogezand maakt een dagdeel gebruik van onze chauffeurs en vrachtwagen. Het voordeel hiervan is dat zij niet te maken krijgen met de aanschaf en het onderhoud van een eigen vrachtwagen en de inzet van een chauffeur. "Wij zijn specialist op het gebied van leidingsystemen, niet op het gebied van transport. Dat laten we graag over aan de specialisten, zoals Koopman TransMission."

De Leidinggroothandel Hoogezand is een onderdeel van Van Ginkel Groep Bv. Zij zijn door hun lange bedrijfsgeschiedenis specialist op het gebied van leidingsystemen. Zij geven persoonlijk en deskundig advies, ontwerpen tot in detail en leveren een breed assortiment producten met sterke merken aan klanten in o.a. de installatietechniek, scheepsbouw, leidingbouw, rond-, weg- en waterbouw, milieutechniek en landbouwtechniek. Ze kiezen hun materialen met de grootste zorg en passen nieuwe technieken toe. Duurzaamheid is voor hun een manier van denken en doen.